Sveriges Ekologiska Demokratiska Socialister ställer INTE upp i valet 2018

Jag har tidigare varit riksdagskandidat för detta parti, men har p.g.a. lågt intresse för mitt nya initiativ nu beslutat mig för att inte deltaga i valet 2018. För att inte dra röster från socialister i Sverigedemokraterna, socialister i Miljöpartiet, eller från Sverigevänner som är emot extremism i Vänsterpartiet, och därigenom motverka allas vårat bästa intresse, vilket de flesta småprtier tyvärr gör p.g.a. 4%-spärren, så har jag nu valt att lägga partiet på is nu i god tid innan valet 2018.

Jag själv kommer förmodligen rösta på Vetenskapliga partiet, genom den regnbågskoallition som Martin startat. Det är ändå det minst dåliga politiska alternativet idag, anser jag. Jag kommer förmodligen medverka och stötta honom i valspurten i sommar på olika vis.

Alternativt kommer jag gå med i något annat politisky parti över 4%, så att jag inte motverkar mitt eget intresse genom minipatier som inte valsamverkar.

Jag ser ändå att vissa partier är på väg att närma sig en intelligentare och mer balanserad politik nu. Jag tackar därför samtidigt Martin för hans ofta intressanta och rakryggade bloggande, samt hans välkomnande sätt, samt hoppas och ber för att fler människor som han fattar modet till sig att leda, men även fattar modet till sig att välja och följa rätt slags ledare, d.v.s. de som väljer både hjärtats och förståndets väg.

MVH
Tomas

Annonser

1 kommentar

Kommentera gärna om du vill.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s